fbpx

Generalforsamlinger

Generalforsamling 2024 - materialer

Her finder du matrialet til generalforsamling 2024.

Så er det tid til årets generalforsamling i FOLA. Generalforsamlingen er åben for alle; medlemmer som interesserede i, hvad FOLA er og hvad vi laver.

Det er online den 12. marts 2024 kl. 20.00.

Er du interesseret i en plads i bestyrelsen? Alle medlemmer er velkomne til at stille op. Kontakt formand Signe Nielsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere.
Er du i tvivl, om din institution er medlem? Så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeldingsfristen er den 12. marts kl. 12 via dette link: https://2993.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/132964 og her kan du læse en præsentation af de medlemmer, der har meldt sig som kandidater til landsbestyrelsen.

Dagsorden:

Stor interesse blandt vores medlemmer for at være med i landsbestyrelsen - Mød kandidaterne

Vi har fået flere henvendelser fra forældre, der ønsker at sidde med i FOLA's bestyrelse - og her kan du læse alt om de kandidater, der allerede nu ønsker at sidde med ved vores bestyrelsesbord.

Er du OGSÅ interesseret i en plads i bestyrelsen? Er din institution medlem af FOLA eller er du personlig medlem, så kan du også få en stol ved vores bestyrelsesbord! Er du i tvivl, om din institution er medlem eller ønsker du at stille op, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mød de nye kandidater, der er forældre til børn i et dag- eller fritidstilbud (listen opdateres frem til generalforsamlingen).

Indkaldelse til generalforsamling 2024

Vi er nu nået godt ind i 2024 og er klar med indkaldelsen til vores årlige, online generalforsamling. Vil du være med til at gøre en forskel for børn? Vil du være med til at få det gode børneliv til at blomstre? Deltag til generalforsamlingen og bliv en del af vores nationale bestyrelse.

Generalforsamling 2023 - materiale og referater

Her finder du matrialet fra generalforsamling 2023.

Generalforsamling 2023 med dagsorden

Dagsorden til generalforsamling FOLA, online, 29. marts 2023 kl. 20.00.

Generalforsamling 2022 - materiale og referater

Her finder du matrialet fra generalforsamling 2022 samt ekstraordinærgeneralforsamling.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal, C13
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved