fbpx

Nyheder

Her kan du læse pressemeddelelser, nyhedsbreve og andre af FOLAs indslag i den offentlige debat.

Pressemeddelelse: Økonomiaftale uden penge til at genoprette fatale nedskæringer på børn og unge

Økonomiaftale uden penge til at genoprette fatale nedskæringer på børn og unge

Der er indgået en ny økonomiaftale og der er 3,4 mia. på vej til kommunerne. I FOLA er begejstringen til at tage og føle på. FOLA-formanden, Signe Nielsen, håber, at de kommunale sparerunder nu bliver afblæst, men pointerer, at pengene ikke rækker til det løft af børne- og ungeområdet, som er strengt nødvendigt. ”Børn og unge kan ikke tåle flere nedskæringer, så sparerunderne skal nu gerne være afblæst. Men der er jo ikke penge til at genoprette de mange skader, som allerede er sket," siger Signe Nielsen, formand for FOLA.

Pressemeddelelse: Aftale om en ny folkeskole afspejler uvidenhed om børns fritidsliv

Danmark ledes af en regering, som ikke tager børns fritid alvorligt.

Generalforsamling 2024 - materialer

Her finder du matrialet til generalforsamling 2024.

Så er det tid til årets generalforsamling i FOLA. Generalforsamlingen er åben for alle; medlemmer som interesserede i, hvad FOLA er og hvad vi laver.

Det er online den 12. marts 2024 kl. 20.00.

Er du interesseret i en plads i bestyrelsen? Alle medlemmer er velkomne til at stille op. Kontakt formand Signe Nielsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere.
Er du i tvivl, om din institution er medlem? Så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeldingsfristen er den 12. marts kl. 12 via dette link: https://2993.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/132964 og her kan du læse en præsentation af de medlemmer, der har meldt sig som kandidater til landsbestyrelsen.

Dagsorden:

Stor interesse blandt vores medlemmer for at være med i landsbestyrelsen - Mød kandidaterne

Vi har fået flere henvendelser fra forældre, der ønsker at sidde med i FOLA's bestyrelse - og her kan du læse alt om de kandidater, der allerede nu ønsker at sidde med ved vores bestyrelsesbord.

Er du OGSÅ interesseret i en plads i bestyrelsen? Er din institution medlem af FOLA eller er du personlig medlem, så kan du også få en stol ved vores bestyrelsesbord! Er du i tvivl, om din institution er medlem eller ønsker du at stille op, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mød de nye kandidater, der er forældre til børn i et dag- eller fritidstilbud (listen opdateres frem til generalforsamlingen).

Pressemeddelelse: Nyt lovforslag betyder at kvaliteten i dine børns fritidstilbud igen bliver forringet!

Regeringens forslag om kortere skoledage betyder længere åbningstider i landets klubber og SFO'er. Alligevel udelukker de i deres seneste udkast fritidstilbuddene fra at få del i de frigjorte personaleressourcer. Det kommer til at betyde en yderligere forringelse af fritidstilbuddene i din kommune.

Indkaldelse til generalforsamling 2024

Vi er nu nået godt ind i 2024 og er klar med indkaldelsen til vores årlige, online generalforsamling. Vil du være med til at gøre en forskel for børn? Vil du være med til at få det gode børneliv til at blomstre? Deltag til generalforsamlingen og bliv en del af vores nationale bestyrelse.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal, C13
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved