fbpx

Gratis webinarer

Få råd og inspiration gennem en række oplæg om forældrelivet

Få gratis råd og inspiration gennem FOLAs webinarer

I FOLA, forældrenes landsorganisation, bliver vi hver dag kontaktet af forældre, der ringer til vores gratis rådgivning omkring deres barns dag- eller fritidstilbud. Vi hører derfor om de udfordringer som nutidens forældre står overfor og har sammensat en række webinarer som vi løbende udbyder.

god opstart og indkøring i vuggestue, dagpleje og børnehave

GRATIS WEBINAR
Den gode opstart i vuggestue, dagpleje og børnehave
torsdag 11 april 2024, kl. 20-21

Måske er barslen er ved at nå sin afslutning og en ny hverdag med vuggestue eller dagpleje venter. Eller måske skal dit barn snart starte i børnehave og vænne sig til en ny hverdag, med en masse ældre børn og nye rutiner. Måske er I allerede startet op, men synes at indkøringen er lidt svær?

Dette webinar er tænkt som en hjælpende hånd, så du og dit barn lander godt i de nye omgivelser.

Er afholdt
Barn græder ved afleveringer, svære afleveringer, svær indkøring

GRATIS WEBINAR
De svære afleveringer
torsdag d. 29 august 2024, kl. 20-21

De svære aflevering er svære af en grund. Der findes nemlig ikke noget værre, end at gå fra et grædende barn man lige har pillet af sig efter, at de har siddet fast i et kram, de ikke ville slippe. Og aftrykket af barnet sidder hos os forældre resten af dagen.

Både barn, forældre og personale står i en klemt situation, når afleveringerne bliver svære. Derfor vil vores dygtige oplægsholder Christina Drachmann fortælle om, hvilke følelser der er i spil hos forældre og børn, samt hvordan man som personale og forælder kan samarbejde om at gøre afleveringerne trygge igen.

Tilmeld dig her
Hvad er opgaverne som forældrebestyrelse, principper, indstillingsret, læreplan, madvalg

GRATIS WEBINAR
Hvad laver man i forældrebestyrelsen?
mandag 23 september 2024, kl. 20-21

I FOLA er vi ikke i tvivl; forældrebestyrelsen er en virkelig vigtig del af dagtilbuddet. Det er her vi inviteres ind i maskinrummet og får indflydelse på vores børns hverdag. Men hvad laver man egentlig i forældrebestyrelsen og hvad kræver det?
Måske overvejer du at stille op som forældrerepræsentant i dit barns dagtilbud eller er helt nyvalgt? Dette webinar er en kort introduktion for dig, der lige vil vide lidt mere om, hvilke opgaver der venter efter valget. På gensyn!

Tilmed dig her
Den gode skolestart. Skal dit barn skoleudsættes? Hvordan er man skoleparat? Webinar til forældre om skoleudsættelse

GRATIS WEBINAR
Skolestart eller skoleudsættelse?
torsdag d. 24 oktober 2024, kl. 20-21

Hvordan får vores barn en god overgang fra børnehaven til skolelivet? Og hvad gør vi, hvis vi er i tvivl om, hvorvidt vores barn overhovedet er klar til skole? Dette webinar henvender sig til dig der har brug for mere viden om skolestarten og den eventuelle skoleudsættelse. Du kan også med fordel lytte med som børnehavepædagog.

Familievejleder Christina Drachmann vil fortælle om, hvad der forventes af børnene ved skolestarten, hvilke tegn vi skal se efter hos barnet samt hvordan vi kan understøtte barnets udvikling op til og under skolestarten. Alt sammen for at gøre dig mere tryg ved beslutningen om en eventuel skoleudsættelse.

Tilmeld dig her
FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal, C13
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved